Pinjaman Peribadi Yang lebih Sesuai Untuk Anda
Call us: 09-6227078

Perkhidmatan Kami

Perkhidmatan Kami Pinjaman Peribadi

Kami menawarkan pinjaman yang direka khas untuk memenuhi keperluan anda dengan skim kelulusan yang cepat. Skim kami direka secara terperinci untuk memenuhi keperluan anda dan memadani keadaan kewangan anda dengan tempoh pembayaran balik yang flexibel.

Pinjaman Peribadi

Syarikat kami memberikan penumpuan dan memberi perhatian kepada keberkesanan perkhidmatan kami kepada anda semua. Biarpun pengguna individu yang perlukan kemudahan pemberian pinjaman, fokus kami ialah memahami keperluan anda dan menstrukturkan pakej-pakej kami untuk menyesuaikan anda.

Dokumen yang diperlukan

  • Slip gaji 3 bulan terkini
  • 3 bulan penyata bank
  • Salinan kad pengenalan
  • Bil elektrik & air terkini
  • Penyata KWSP terkini

Pinjaman Bercagar

Kami memberi pinjaman bercagar bernilai tinggi kepada rumah, rumah kedai atau tanah kosong. Kami akan menilai barang cagaran anda, jika jumlah cagaran dapat diterima oleh anda, wang tunai akan diberikan segera kepada anda bersama-sama dengan resit cagaran.

Kami menerima cagaran seperti Rumah Teres, Banglo, Semi-D, Town House ,Rumah Kedai, Tanah Kosong Dan Lain-Lain. Anda perlu membawa barangan / dokumen anda yang ingin dicagarkan dan serahkan kepada kami untuk pengesahan. Penebusan barang cagaran anda boleh dibuatkan selepas penyelesaian baki hutang telah dijelaskan.